0511 44 55 76

Wat we doen

We willen u even een idee geven van onze activiteiten op de Dowetil. Als het mooi weer is gaan we af en toe een dagje uit naar de bossen of de zee, hier doen we spelletjes/picknicken of struinen langs de kust op zoek naar krabben of schelpen, altijd geslaagd! Ook kunnen we bij ons in de buurt een fluisterbootje huren wat ook altijd voor veel plezier zorgt. Bij ons in de tuin hebben we een groot zwembad wat voor veel vertier zorgt.

We zijn gewend om zomers zoveel mogelijk buiten te eten, dit is altijd erg leuk. 's Avonds gaat, als het niet regent buiten, de houtkachel aan. De meiden mogen dan zelf de kachel brandende houden(om beurten natuurlijk), dit vinden ze een leuke bezigheid. We maken van brooddeeg zelf onze pizza's of kleine/vlecht broodjes (de broodjes zijn echt heerlijk). De pizza's beleggen we naar eigen inzicht, zodat iedereen z'n eigen kunstwerk op kan eten. Knutselen en spelletjes doen staan bij ons boven aan de lijst,dit doen we buiten of in it badhûs.

Hopelijk bent u na het lezen van onze activiteiten enthousiast geworden naar ons logeerhuis. Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend langs te komen.